Kim Abbage Hart, specialist certificat în nutriție de fitness și antrenor personal, a precizat, pentru Yahoo Life, care sunt modurile prin care putem modifica tocana copioasă de toamnă pentru a-și maximiza beneficiile pentru pierderea în greutate.
Hart a explicat că includerea bucăților slabe de friptură și creșterea conținutului de legume este cheia pentru o tocană hrănitoare.
De obicei, acestea includ ingrediente precum dovleac, morcovi, cartofi dulci, și diverse tipuri de fasole, rezultând un fel de mâncare consistent și aromat.
Pentru a face mâncarea și mai prietenoasă cu pierderea în greutate, încorporarea bucăților slabe de friptură și creșterea conținutului de legume poate fi o strategie câștigătoare.
„Este esențial să faceți câteva ajustări strategice. Optați pentru bucăți slabe de friptură. În plus, creșterea conținutului de legume este esențială. Includeți o varietate de legume fără amidon, cum ar fi morcovi, țelină, ardei gras, spanac, kale și dovlecel pentru a adăuga atât aromă, cât și vitamine”, afirmă Hart.
Sursa: Realitatea.net